Філософія - потужний інструмент для розвитку

Чим раніше людина розпочне мислити, тим більш упевненою та успішною вона стане в майбутньому.

У сучасному інфопросторі здатність самостійно міркувати, оцінювати те, що відбувається, стає критично важливою для кожного.

Саме тому здобувачі освіти 8-9-х класів стали учасниками інтенсиву "Вправність і відповідальність мислення" - освітнього курсу з філософії для учнів середньої і старшої школи.

Магістр філософії Давіденко Ілля Володимирович запросив гімназистів до розмови-діалогу про історію та сучасний стан цієї науки.

Діти спробували себе в ролі філософів, висловлювали своє бачення, вчились наводити аргументи на підтвердження власної позиції.

Проблему важливості вивчення філософії в навчальних закладах як унікальної практики, що розвиває можливості й уміння школярів міркувати й аналізувати в подальшому житті, обговорили й заступники директорів шкіл міста.

Навчально-виховний інтенсив присвячений вшануванню 130- ї річниці з дня народження видатного українського гуманітарія XX століття, олександрійця Дмитра Чижевського, в рамках реалізації стратегії "Олександрія - освітнє місто", якою опікується депутат міської ради Олег Панібратенко.

Переглянути відео: wym-1710410599334

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.